Städtjänster blir mera vanligt med RUT avdraget

jämför städtjänster på eniro

Städtjänster är inte bara för företag längre

Du är en snäll singelkille med egen bil, din egna lägenhet och har inte levt rövare sen högskolan. Men varje gång du tar med ett ragg hem tror hon att du har blivit rånad och ditt hem blivit förstört eller så tror hon kanske att du intervjuar henne för en tjänst som städerska, och inte på något gulligt sätt. Det är dags att du anlitar en städtjänst eller ger upp din datingtid för att hitta soffan under alla kläder och gamla pizzaboxar.

Vilka städtjänster finns det?

Att bestämma att du behöver en städtjänst och veta hur du hittar städtjänster är nog kanske inte din starkaste sida så du behöver en plan. Först och främst behöver du hitta en pålitlig informationskälla där du kan sålla fram bra städfirmor i Östersund som kan få ditt vardagsrum att kännas som nytt. Utan att du behöver lägga för mycket tid med att granska olika städfirmor.

Jämföra städföretag på nätet

Hitta en konsumentbaserad hemsida, såsom Eniro, där du hittar konsumenters recensioner över lokala städföretag. Det här eliminerar behovet att sålla bland städföretag för andra har redan gjort det åt dig. Det enda du behöver göra är att välja de fyra-fem bästa städtjänsterna som har fått 5 i betyg och läsa igenom några recensioner. Efter att du har valt de bästa som du vill intervjua kan du boka en dag när du kan göra några snabba intervjuer och välja det lyckosamma städföretaget du vill anlita.

Ha en lista med intervjufrågor förberedd så du kan få reda på det viktigaste, såsom vad städbolaget tar betalt för att komma en dag i veckan eller mer om det behövs, och vilka städtjänster som erbjuds. Vissa städföretag tar extra betalt för att tvätta fönster, diska eller tvätta och vissa städföretag erbjuder det inte alls, så du måste bestämma vilka städtjänster som är viktiga och vilka du klarar dig utan.

Till sist behöver du låta de potentiella städarna se ditt vardagsrum, och ja du kan ljuga och säga att det aldrig ser så ut, men när de har städat ett par veckor kommer de själva lista ut det. Under tiden ska du se till att schemalägga dina dater runt de dagar du har städtjänsten så kanske du lyckas lura någon lyckosam dam att du är en ordningsam kille.